monterat och skickat

Kavajen blev klar i söndags kväll, så blev fotografering av det mesta som tillverkats i år. Monterade det mesta av arbetsproverna igår och idag har jag skickat i väg allt. Känns väldigt bra! Nu är det låååååååång ledigt för hela slanten. Ingen skola förens på tisdag.

Här kommer lite foto på det som gjorts under året:

                    


Blir mysdag med Jens imorn, blir nog en super dag!

Cheers!

effektivt förvirrad.

Känns som söndag, eller onsdag eller vilken dag som helst, förutom lördag. Hela veckan ahr varit helt omkastad och konstig. Sen att det har varit fint väder gör ju inte att man känner sig mindre förvirrad. Som pricken över i har det varit intervjuer för nästa års eventuella elever både igår och idag. Så en himla massa folk i omlopp.  Är riktigt trött nu av all frisk luft och allt förklarande av vad vi gör här. Dags att sova strax, ska bara tråckla i fodret i kavajen. Är inne på sluttampen, knappar, knapphål och få fast fodret är väl det som återstår. Har till och med hunnit att göra massor av provfickor och en riktig. Passpoalfickan blev väldigt bra på det stora hela, men är lite rädd för att den ska ge med sig i sömmarna efter ett kort tag. pga, att det blev väldigt lite tyg där man ska klippa upp den så det nog snarat kommer börja trassla sig:S Hoppas det går att nästa snyggt med lite små handstygn. Nä nu ramlar snart ögonen ut så struntar i tråcklandet idag. Har iaf sytt en hel kavaj på nästan exakt en vecka, de du!

God natt!

/ K

vackert och räddande

SMåland är vackert, särkskilt när det blommar vitsippor i vägkanten längs hela vägen hem till Växjö, var riktigt trevligt att köra hem i måndags när solen sken och blommorna stolt visade upp sig.

Jobbar på med kavajen, det börjar arta sig, and soon it's finished, hoppas vi på i alla fall. Fick panik cykla ner till den lilla tygboden, för min tråd håller på att ta slut, (förrådet på skolan va tömt). Efter att gått på tre nitlotter lyckades jag hitta en rulle i den minsta och mest osannolika affären. Tackar ödmjukast för det. Talade även om för kvinnan att hon räddat mig och gjort dagens goda gärning, hon tackade för det.

Dags att sova så att man kanske kanske hinner jobba lite innan frukost imorn, man vet aldrig vad som händer med Karin när hon ha fönstret i öster.

Cheers!

ett jävla farande

Blev växjö i helgen för att kurerar min förkylning. Fick det gjort som skulle göras. Ska hem till mor imorn igen och lämna hennes lilla bil. Kavajen är på frammarsch, får se om den hinner marschera klart tills på söndag, troligen inte, men ingenting är omöjligt.

Sov gott så ska jag hosta mig till sömns.

Cheers!

vad betyder INGET?!

Ibland är det bra att folk skrämmer upp en så man är förberedd på det värsta. Inget fel, ser bra ut. Kul att höra när man är helt hundra på att det är NÅGOT fel. Det är inte naturligt att va uppsväld så man ser ut att vara halvvägs genom en graviditet. Det är inte heller naturligt att få "spysjukan" av alla sorters alkohol, fet och stark mat. Det är inte heller naturligt att få krampanfall vad man än äter.  Men jag ska se det positivt för det är inget fel! Tack för det televerket!!!

"God natt!"

defenitioner

Definitionen av god tid tvistar nog de lärda fortfarande om. Får ta ledigt på onsdag, är i Växjö då. 

Magen gör ont, samtidigt som jag är hungrig, det sista jag är sugen på är mat, även om det är precis det jag vill ha.

Ligger före planeringen, men onsdagen förstör en hel del, så var tur i oturen.

Dags att sova, så det lbir morgon så magen kan sluta kurra.

Cheers!


the geek

Mina nya glasögon är klara, så nu är jag tönt karin:D De är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fina! mhm. Jobbet gick bra i fredags, blir nog där i sommar istället för posten, vilket är trevligt. Ska ringa posten imorn.

Firade Jens igår kväll var väldigt trevligt, massa trevliga pojkar! Idag har vi käkat tårta och degat.


Mot Värnamo ikväll.

Cheers!

the dress

Här kommer lite foton på min klänning som äntligen är klar.

                                     

Pläden kommer lbi hur fin som helst när den är klar.

Nu är det dags att ta packa ner det sista i väskan och ta cykeln ner till stationen. Börjar jobba kl 14, tror det blir riktigt kul!

Cheers!


piller = konkurs

120 piller på 30 dagar, hur fan ska man gå runt ekonomiskt med den medicin förbrukningen?! Denna månaden har jag lagt 450 kr på enbart läkarbesök, sen har jag hämtat ut medciner utöver det. Sen ska jag på ny undersökning om drygt en vecka vilket genererar fler medicinkostnader. Hur fan ska man gå runt? En läkarbudget på massa tusen? Vem har råd med det...
Tredje månaden i rad jag går minus, inte bra. Visst hade det gått att hålla igen på vissa kostnader, men man måste ju få leva också, dricker ju inget längre, knappt ens en fika på stan. Hade kunnat handla mindre garn, men då hade jag å andra sidan inte mått bra, använder ju faktiskt garnerna och lägger dem inte i hyllan.

Nästa månad ska jag snåla, ska bara köpa det som är nödvändigt och inga kläder, inget second hand, inget onödigt!!!

Dags att sova, är både skola och jobb imorgon.

Cheers!

planerat i för god tid..

Nu är klockan nästan 23, och jag är alldeles strax färdig att sova, närmar mig målet!
Väven har varit snäll idag. Modeskisserna är klara och monterade.

Ansökan till Uddevalla postas imorgon. Papprerna till Tillskärarakademin är klara, ska "bara" sy en kavaj i god tid innan den 4 maj. Så  den bör vara färdigsydd 27 april för att hinna fota, montera och skicka, är ju en korkad långhelg där på slutet. Så det som var nästan fyra veckor blev nu knappa tre. Dålig planering! Men klar det ska den fan bli!

Väva och rita mönster, t'vätta och packa ska hinnas med imorgon. På fredag är det nytt jobb:)

Cheers!


flyger

Stickat massa på linnet, så det är nästan klart.
Skissat massor, kört fast lite, fått lite motivation genom att prata med Catarina, hon är bra hon.
Väven har krånglat, men det lär lösa sig imorn så jag kan börja väva.
Sett en film.
Skissat lite till.

Borde lära mig att jag mår bättre av att gå och lägga mig i god tid innan klockan 23, fattar inte vart tiden tar vägen. Den bara flyger bort!

Cheers!

Arbetskrävande beslut

Har rivit upp allt jag vävt och börjat om helt och hållet. Var inte nöjd med mönstret, så bestämde mig för att det var lika bra att börja om (är inte mönstret bra får man ta upp allt och göra om minst fyra moment). Så nytt mönster med större rapporeter ger en mycket finare pläd i slutändan. Tror inte jag kommer ångra det beslutet, fast har lite ont om tid, men det löser sig.
Börjat på mitt kavajmönster idag med och har varit nere på hotellet och kollat utställningslokalen, blir nog bra när vi får in massa grejer i det där rummet.

Mot sängen...

By the way, välkommen till min "nya" blogg, lite mer personligt såhär:)

Cheers!

Motivationslös och gråtandes

Har varit en jobbig vecka, motivationen är så gott som borta och allt går mest på rutin. Har ju tack och lov varit ganska bra väder, annars hade jag nog deppat ihop.
Har fastnat för One tree hill igen, kollat igenom alla avsnitt jag missat och massor därtill. Tror det är serien som påverkar mig negativt, för jag gråter aldrig så mycket som när det är One tree hill. Eftersom jag har varit fast sen i söndags är det nog inte så konstigt att jag har varit nere och omotiverad.

Vill bara härifrån, eller ha Jens hos mig. Saknar honom så otrolitg mycket att det gör ont, orkar inte med att vara borta fem dagar i veckan. Vill vara där han är. Är så trött på avstånd, det är jävligt jobbigt att älska på avstånd hela tiden. Vill ha honom HÄR! Det positiva är att jag kan se tillbaka på en underbar helg men då saknar jag honom bara ännu mer. Vi ses om exakt 14 timmar. Längtar något extrem.

Dags att packa för helgen. Sover jag går tiden fortare.

Cheers!

RSS 2.0