Peking

Är i norrköping på praktik. Har hela 200 meter till min praktikplats "hemifrån";  Anna, mycket smidigt! Är mycket trevligt men är trött som bara den. Lååååånga dagar, men har hittills lärt mig att sy i rynktådar på ett annat sätt, och upptäckt att vi har värsta moderna industrimaskiner i skolan:)
Var och fikade med Karin igår kväll, en mysig liten testund! Ska antagligen på teater på torsdag kväll eventuellt ska min namne med, ska i sånna fall se  Röda Nejlikan som går ett par veckor till.

Åker hem till Småland på lördag, ska ha praktik där i två veckor. Sen blir det Trysil!

Cheers!


Ps. Förändringar sker fort... ds.


Rusande men med struktur

Den här våren kommer gå fort. Helt sjukt fort!
 Nästa vecka går två dagar bort för det är studieresa till Gbg och Borås, ska besöka operan, tillskärar akademin, nordiska design skolan och textilhögskolan. Ska ta en tur till In-ex och shoppa lite teckningsmaterial och antagligen en runda till strikk och glutta på garn:)

Veckan efter det börjar praktiken. Först en vecka i Norrköping på teatern så ska va inneboende hos Annit då, väldigt trevligt ska vi ha det! Sen ska jag hem till växjö och då blir det två veckor på skrädderiet.
När praktiken sen är avslutat har jag tagit ledigt en vecka (eftersom vi inte har några lektioner utan får jobba med vad vi vill innan alla är tillbaka från sina olika praktikplatser) och ska då åka med mor och syster till Trysil, blir skidor i alla fall, efter lite om och men så får jag röra på mig i alla fall en vecka detta året:D

Sen är det bara tre och en halv vecka kvar till det är påsklov och sen är det bara ytterligare fyra veckor till de sista arbetsproverna ska vara inne. Ska ta och göra dem i god tid det här året.  Är väldigt väldigt lugn inför det hela i år. Inger är så himla positiv och stöttande, säger att det kommer gå jättebra och att jag inte behöver vara orolig och att vi har en fördel av att gå här. Känns väldigt skönt. Målet i år är att komma till intervju dagarna i Uddevalla och på Tillskärar akademin i gbg.

När sedan arbetsproverna är avklarade är det bara två och en halv vecka kvar till modevisningen och efter det är jag 21 år gammal och har bara två veckor kvar innan jag flyttar hem till mor för sommaren.

Den här våren ska jag bli strukturerad och se till att nå mina mål! Så det så!

Dags att nana, är helt färdig efter kvällens yoga pass, tror att det där faktiskt är något för mig, bli mer avslappnad och mindre stressad. Min mage kanske mår bra av det, vem vet? Ikväll har den dock haft ett litet uppror så ser ut som jag är i fjärde månaden för att den är så uppblåst. Riktigt konstigt det där.

God natt på er allihop och Cheers!


grå, grå söndag

Idag är det söndag. En sådan där riktigt hemsk söndag, extremt dimmig och grå, vilket gör att hela humöret sjunker till botten. Till råga på allt så har magen börjat köra med mig nu ikväll. Har så ont så jag starkt överväger att amputera den. Någon som behöver en extra mage?

Imorgon (eller idag..) är det dags att åka tillbaka till skolan. Har packat idag, lär få med mig det mesta, men inte riktigt allt. Är ju praktik om bara tre veckor så behöver ju inte ha med mig allt nu. Kan ju spara lite kläder hos mamma tills dess.

Det nya året har börjat bra;)

Cheers!

Long time no see

Kom hem som jag skulle och  hamnade hos en läkare som tog min mage på allvar. Så börjar gå framåt i utredningen!
Har hunnit med att fira Josefin som var hemma på blixtvisit från Paris.

Julen flöt på precis som vanligt, var ju en tradition i år, för var andra året irad den såg ut som den gjorde;
Julafton hemma med mamma, Lena och mormor. Sen dök jens upp en stund.
Juldagen hos farmor och farfar med fasters familj och pappa och Lena.
Annandagen hos mormor med morbrors familj med Lena och mamma.

Nyårsafton firades ute hos Calle utanför Ingelstad med Harry och hennes Adam och lite annat folk, mysig middag med bara sju personer och sen dök det upp två till framåt kvällen. Lyckades somna innan tolv-slaget i en fåtölj (var en jobbig dag..) så Jens väckte mig och jag hann med att kolla på lite raketer innan jag föreslog hemfärd och resten av sällskapet hade inga invändningar så vi for hem och jag var i säng redan 01:15.

Skulle klippt mig igår men frisören var sjuk ,tur som var hade mammas frisör en tid över idag på förmiddagen  så jag hann bli klippt innan jag åker tillbaka till skolan.

Åker tillbaka till skolan på måndag kväll. Fram till dess ska jag bara ta det lungt.

RSS 2.0