Begravd parkbänk

Idag tog jag mig en nypa frisk luft på lunchen. Passade på att läsa lite på en parkbänk utanför mitt hus.


Det var så mycket snö så bänken hade försvunnit.

Cheers!

motivationsras

Får inget gjort i skolan. Bara åker dit och är, lusten är bortblåst. Försvann nog i motvinden i helgen. Åkte hem ganska tidigt idag. Hade lovat mina klasskompisar att baka till klassfikat imorgon, så var vad jag gjorde. När jag kom hem stod maten på bordet. Så himla fint, är bra att ha besök.
Ska sova lite i soffan, sen ska jag sova massor i sängen.

Cheers!

Tranmobil

Jag har vikt lite tranor och hängt upp dem i mitt tak, så nu har jag en väldigt fin tranmobil.



Massa söta små husdjur som drömmer sig bort om en varmare årstid där ute.

Cheers!


ordning och reda

Målat sovrummet, fixat i ordning allt i hela lägenheten, hängt upp så många lampor, gjort en mobil, packat upp sista flyttlådan och besökt ikea lite för många gånger den här veckan. Ser verkilgen ut som ett hem nu. Måste hitta något ekodämpande i sovrummet och sätta upp två tavlor till på vardagsrumsväggen. Annars är jag väldigt nöjd!!!

Idag har vi hållt oss inne, vädret sa att det var bäst så. Imorgon blir det nog ungefär samma sak. Sen var lovet slut, det gick väldigt fort.

Cheers!


precis vad du vill

Jag har upptäckt att mitt vardagsrum är perfekt för alla människor som inte gillar att sitta rakt upp och ner i en soffa. För min soffa och mitt fönster är anpassat att sitta i precis hur man vill! Till och med på huvudet (om man nu klarar av det..).
Just nu sitter jag skräddare på soffarmstödet och har datorn uppe på ryggstödet, helt perfekt, för då räcker min lilla kabel från stereon till datorn så jag kan spela spotifymusiken med god ljudkvalitet och störa mina grannar med den höga volymen:)

Nähä, dags att öka volymen på Fibes, Oh Fibes! och fokusera på att maskera sovrummet.

Cheers!

Kitchen



Såhär ser mitt kök ut, en liten försmak för er som inte har besökt mig än.

Imorgon ska jag maskera sovrummet och antagligen vardagsrummet med. För på onsdag ska jag och min kära mor måla. Tänker inte sova en dag mer än nödvändigt i ett rum med dessa tapeter:


Cheers!

klump i magen

Har städat mitt gamla hem idag och lämnat ifrån mig nycklarna. Känns väldigt konstigt. Promenerade därifrån med släpande fötter och en liten klump i magen. Men nu har jag flyttat på riktigt.

Korsetten blir så otroligt fin! Har sytt på hälften av kantbandet nu ikväll. Längtar redan till visningen, även om visningen betyder att skolan snart är slut och att jag är färdig utbildad, vilket också känns konstigt och ger en liten klump i magen. Men oj så jag längtar!!!

Cheers!

holiday

Paket kom till rätta idag. Så har kunnat sy det jag skulle, och provat av korsetten. Ser bra ut, lite små ändringar, men ack så flott jag kommer bli! "Hatten" har fått sig ett foder, nu saknar den en kam och lite resår, sen är den redo för visning. Men först har jag sportlov i hela nio dagar. Det ska jag inleda med att spendera tre av fyra dagar i skolan och den fjärde ska mitt gamla hem städas.

Nu ikväll har jag gjort misslyckad chokladmousse, sytt köksgardin och haft myskväll med mig själv i soffan. Somnade gott några minuter och ska nu förflytta mig till sängen.

Cheers!

Puckat paket

Frustrationen växer, paketet har fortfarande inte anlänt, har väntat i över en vecka. Hade behövt det förra onsdagen. Nu står arbetet still. Det enda jag kan göra imorgon är att sy ihop en toille.
Kan påbörja dekorationen av midjebandet som ska ingå i klänningen, men känns konstigt att böra där redan nu. Sy klart hatten ska jag ju göra! Att jag glömt det. Mot sängen så jag kan fortsätta med hatten imorgon!

Cheers!

vardagslyx

Älskar flextiden, sov lite längre idag, behövde det. Åkte hem tidigt från skolan och la mig i badkaret, vad jag har saknat badkar de senaste åtta åren. Kroppen njöt av varmvattnet under tiden håret blev mörkare. Underbart!

Så hemifrån sent, hemma tidigt och ändå jobbat mina timmar jag ska. Sånt gillas!

Cheers!

äntligen

Sofforna anlände igår och min älskade syster tog tåget hem till småland. Saknar henne redan, men hon kommer tillbaka inom en snar framtid.
Allt embalage är utburet och igår runt 21:30 kunde jag äntligen sätta mig ner i lugn och ro och känna ahh, här kommer jag vilja bo ett bra tag framöver. När jag låser upp dörren och kommer hem så känner jag att det verkligen är mitt hem, tror mina vänner kommer uppleva samma sak när de väl sätter foten här.

Ikväll har jag haft två av mina vänner på besök, det blev pannkakor och sen film och popcorn. Så mysigt!

Tror jag tar en liten sovmorgon i morgon. Förtjänar det, och har man flextid så har man.

Cheers!

unpacked

Allt är uppackat och iordning. Däremot vill inte odören i badrummet försvinna. Vi borstar tänderna i köket istället, där luktar det mindre illa.
Pappersberget i vardagsrummet finns fortfarande kvar. Kom på att mina soffor ska levereras imorgon, så misstänker att det blir lite mer embalage och valde därför att inte slita på min redan väldigt trötta kropp. Väntar tills imorgon med att leta upp återvinningsstationen.
Skulle behöva en dag att bara vara ledig, men först är det en veckas examenssömnad. Sen är det lov och då jäklar ska det målas, umgås och vilas!

Cheers!

Mål

Sitter nu i mitt vardagsrum, i en fåtölj, och börjar äntligen se golvet. Bakom mig har jag en gigantisk hög med papper och plast. I mitt alldeles egna hem.

Målen med dagen:
-Kläder in i gaderober
-Papper och plast till återvinning, vilket innebär en upptäcksfärd i området
-Få bort odören i badrummet och lukten i köket
-Laga mat i mitt alldeles egna kök

Cheers!

Packad och klar!

Packad och klar! Först en öl, och sen packade jag klart. Sista natten på Gesällgatan, vemodigt, lämna min kära hyresvärd. Men är å andra sidan så mycket positiva känslor i kroppen!

Har skrattat massor i skolan idag, vi lyssnade på Hassan, humor på 90-talet var nog lite bättre än vad den är idag.

Nu ska jag njuta av sista natten i den här sängen. Imorgon blir det dubbelsäng med världens bästa sällskap!

Cheers!

Solong..

Idag sa min klasskompis till mig att ibland önskar man att livet vore som en musikal, och du gör att man får uppleva det. Jag sjöng refrängen av den här för henne när hon gick hem från skolan idag.

Kvällen har spenderats dubbelvikt i sängen med en ipren i magen och en vetevärmare utanpå. Magen smärtar outhärdligt. Hoppas inte det håller i sig som det gjorde sist.

Cheers!


Botten blir topp!

Tog mig tid att vakna idag, eller ikea gav mig tid att vakna. Ledde till kickstart på arbetet!

Motivationen på topp! Humöret på topp! Fokuseringen över topp! Sömnaden är nästan på topp!

Fällsömmar är grejen, så jävla proffsigt intryck! Jag kommer visa alldeles för mycket på visningen, kanske topp eller bara vulgärt? Galet fint i alla fall! Ännu en gång, älskar fällsömmar!


Är trött på flyttpackandet! Over and out!

Cheers!

från hög till låg

Dagen började fantastiskt, planeringsmöte av min damkostym och hämtade nycklarna till min alldeles egna lägenhet. Gick en runda i den och det kändes bra! Kom tillbaka till skolan och var adrenalin hög och så lycklig.

Så efter en timme ringer telefonen. Det är från ikea. Kvinnan säger att hon har dåliga nyheter, vilket betyder; min soffa är slut, de har gjort fel i sitt lagersaldo och den finns inte alls, tyvärr. Jag bröt ihop, orkade inte mer, blev för mycket.Verkar dock som om jag nu kan få två mindre soffor till ett lite högre pris av samma modell. Om de nu går att ordna så jag slipper ligga ute med 4500 kronor, för det är vad deras hemsida just nu kräver av mig extra. Får vänta tills imorgon med att lösa det här. Är så trött, blir så trött, tar tid, pengar och humör.

Nu sy färdigt mina skinnvantar med ullfoder och somna med nålen i handen.

God natt!

RSS 2.0