Över disk!

Gaahhh, jag hatar att inte kunna reklamera saker över disk utan bli hänvisad till internet eller telefon. Apple, skickar varor, som leveras via ups eller vad de nu heter, på dagtid och då måste jag ta emot varorna personligen, varför kan jag inte bara få ett par nya hörlurar där jag köpt min ipod?! Utan krångla med leverans adress, för får jag dem på fredag är det är i småland eller blir det nästa vecka får de åka till dalarna och veckan efter det till Göteborg, får väl åka upp till butiken här i stan på fredag, och i värsta fall får jag väl gå ner till applebutiken. Löser sig nog, men det är ju så jävla jobbigt!

Nä nu ska jag börja leta fram underställ, termobyxor och skidglasögon. Sen ska jag åka ut till min lilla febriga pojkvän och laga nyårs middag.

Cheers!


Back in the days

Att förstå sig på den där äppelsidan var då inte lätt, får ringa dem på fredag. För imorgon eller på torsdag lär ju ingen svara.

Kvällen har spenderats med bästaste vännen i hennes barndomshem. Hyrde film och så tittade vi i vardagsrummet och inte bokrummet och så åt vi lussebullar och drack te istället för popcorn och saft, saker förändras när tiden går, fast det är ändå som förr. Idag analyserade vi inte Håkan Hellström och Fagrabäck, utan filmen och vänner (okej jag erkänner håkan kryper alltid in på ett hörn, men inte som förr).

Måste till den gröna affären, typiskt att man kommer på det när det är helgdag på gång, men verkar som det är lördagsöppet i gallerian imorgon, ser ut som jag slipper traska bort till lasarettet. Det räddade min morgon dag!

Cheers!

hörlurar

Hittade min Ipod garanti igår när jag städade lite i en hög på mitt skrivbord, så tog mig upp till affären och ville ha nya hörlurar och då sa hon att jag får fixa det själv via telefon eller apples hemsida. Lite jobbigt, men ändå smidigt.

Nu ska jag köra bord!

Cheers!

förbereda och dona

I lördag blev det inte så mycket högstadie träff, mer gymnasiegänget plus My, men det var trevligt. My och jag måste umgås oftare, var tre år sen sist, lite väl sällan.
Var på Deluxe, ganska mycket folk och en spelning man inte hörde alltför mycket av, men dunket var bra, texten var obefintlig.

Igår var jag, Jens, pappa och Lenit i Sävsjö hos farmor och käkade julmiddag, fast det var vanlig söndagsmiddag, blev lite besviken på att det inte var någon torr lever och inget sirapsbröd, får vänta till påsk. Sov halva tiden, var så galet trött.

Idag har jag och Jens föreberett skidresan, har köpt skidkläder till min kära, varit och handlat, både mat som ska lagas till Kläppen och nyårsmat. Blir hummer på nyår, gott! Nu ska jag ta och gå ner för trappen och umgås, familjen Karlsson kommer och käkar och jag är hungrig som en varg.

Cheers!

"Highschool reunion!"

Igår skrattade jag så jag grät, och tro det eller ej så var det åt min morbror. Idag har jag fikat hos familjen Brodell, sen tog jag och Josefin fötterna ner på stan och traskade ett varv. Inne på monki stod helt plötsligt Isadora, var inte direkt där jag trodde jag skulle träffa henne.

Nu är det dags för kalas, tjejgänget från högstadiet dyker upp när som helst. Galet, men ska bli kul.

Cheers!

christmas time

Julafton avklarades hemma hos mor, fick massa fina paket, ny parfym och dräkthistoria böckerna jag ville ha. Fick en kalasfin kalasburk av lena. Mamma hade också fått hjärnsläpp och delade ut alldeles för mycket pengar i paket. Men är till skidresan och skolan.
Igår gjorde jag och Jens inget alls på dan och sen var vi hos hans kollega som fyllde 40.

Nu bär det snart av hem till mormor på middag, ska för första gången använda kjolen jag sydde till modevisningen idag, den sitter faktiskt lite bättre idag än den gjorde då, går att sitta i den nu:)

Mot mormor!

Cheers!

God Jul

Nu är årets bästa dag nästan slut. Har hunnit med att klä granen, montera en kofta, sy klart min julkjol, kalasfika med Josefin och fira jul hos pappa. Min pappa är ganska knäpp, fick massa massa femtiolappar i paket, så många så man nästa kan bada.  Sen var det lite böcker och annat smått och gott.
Igår åkte jag och Ellinor skridskor på torget, var ganska regält jättetråkigt, tog tio minuter från det vi tog på oss skridskorna till de var av, men nu har vi i allafall provåkt "isen". Sen på kvällen stickade jag en hel tröja, så nu har jag en svart ullkjol och en midjekort gul sak att ha på mig när det är kallt. 


 
Jag är hungrig, har börjat bli hungrig på dumma tider, efter kl 22 ska man inte vara det! Jag och Lenit har planer på att åka ner och åka skridskor på torget om en halvtimme. Jag är lite skeptisk, är kalastrött. Vi får se hur det blir.

Jag vill önska alla en god jul, kommer inte vara så bloggaktiv de närmaste dagarna, ska sticka och inte göra nånting alls resten av veckan.

Så, God Jul!

Cheers!

bästaste bäst

Igår gjorde hela min familj nejlikeapelsiner, så nu är det jul här. Sitter och väntar på att Ellinor ska komma nu, vi ska ner på stan och sen ska vi åka skridskor på torget.
Imorgon är årets bästa dag, jag älskar 23 december. Först brukar alltid Jullan och jag umgås en stund, sen tar vi oss ner till stan och Josefins kalasfika, sitter där och pratar lite strunt och sen är det dags för mig att gå hem, hämta lite julklappar och gå bort till pappa och fira jul, tillsammans med farmor och farfar. På kvällen sen när vi kommer hem är det dags att klä granen och sen somnar man som en stock på kvällen. Det enda som brukar vara en brist vara är de där vita kristallerna, som då aldrig dyker upp här, tråkigt men sant. Tror dock att julkänslan kommer infinna sig trots snöbrist. Har ju lyckats sådär 18 år tidigare, så ska nog gå iår också.

Nu ska jag och Lenit titta igen julkalendern som vi missade igår och idag.

Cheers!

Småland

Nu är jag i Småland, efter lite tågande i går kom jag fram som planerat. Sen dess har jag umgåtts och myst med familj och Jens. Nu sitter jag och väntar på min vän, som skulle vart här kl 14, tror vi han har glömt? Det tror jag!

Ska putsa fönster och sy min julkjol!

Cheers!

Jullov

Började dagen med bauta frukost i skolan med klassen. Fick julklapp av våra kära lärare, varsin syring och varsin fingerborg. De är så snälla så!
När vi hade slutat vad det dags att flytta Mia. Så på dryga två timmar tömde vi en lägenhet och fyllde en annan, vi är riktigt effektiva, tre kvinnor klarar det mesta! Åkte sen in till centralen och hämtade ut mina tågbiljetter och for sen hem och sov,och så gott jag sov. Vaknade strax innan sju och var då tvungen att packa och äta.
Sen bar det av hem till Lisa i min klass där det skulle spelas spel, blev inte så mycket spel utan satt och pratade fram till midnatt, sen blev det julkramar och dags att ta sig hemåt. Nu sitter i sängen och kollar på På Spåret, ska strax sova och imorgon är det dags att krama ihjäl älsklingen.

Natti natti!

Cheers!

make a change

Jag har världens bästa Carro i min klass. Hon har städat mitt hem, och som utbyte bjöd jag på pannkakor med glass. Hon blev glad som fick dammsuga (dammsugaren är hennes bästa vän) och äta och jag blev överlycklig som slapp dammsuga. Perfekta kombinationen.

Nu är mina fingernaglar röda och juligt fina. Tror jag ska slå på stort imorn och ha mina kalasfina rosa pumps. Hade ju en klasskompis förra året som gick in dem på modevisningen, så nu kan jag ha dem utan att få blodförstoppning och trycksår på tårna.

Imorgon är det mysfrukost i skolan och sen ska är det flytta Mia som gäller och plocka ner delar av julpyntet, annars är det genomruttet till jag är tillbaka här. Åhh, härliga december. Ska hem till mamma och Lenit och alla andra. Som Lenit hade sagt, diskobra! På måndag blire skridskor på torget!

Cheers!

locket på!

Morgonen startade med att en upprörd rektor dök upp i vårt klassrum och talade om att vi från och med NU inte får vara kvar efter skoltid och jobba. För nedervåningen har missköts och sett förjävlig ut. Hade tydligen stått öppna fönster på näterna och sånt är då inte bra. Så hela januari är det stängt, så lär bli ett helvete att hinna klart. Tur att vi "bara" ska sy kavajframstycke och rita rockmönster då. Kommer bli riktigt jobbigt.
Men det bra är att nu är det klart, berget är nu jämnat med marken. Idag var jag hemma innan halv fem, och vad ska man då göra? Jag letade upp min stickning som jag inte rört sen höstlovet. Så nu ska jag i lugn och ro ta och sticka, samtidigt som jag tittar på nån film.
Sen kommer Carro hit och käkar pannkakor, är operation kylskåpstömning som gäller. Därför köper hon med sig en liter möjlk, hihi!

Cheers!

soon

En fåll, sen är det klart, sen är det ledighet sen är det jul. Såfort ledigheten börjar ska det tömmas en lägenhet och fyllas en annan. I vår klass är vi bitchiga, men vi ställer då fan upp!

Jag saknar Jens så jag snart ramlar sönder. Vill ha en puss, en kram och bara gosa mig ner i hans famn. NU! Men jag får behärska mig och vänta knappa tre dygn. Ska väl klara det:)

Cheers!

Magbesvär och irritation!

För att underlätta för mig och alla andra i min omgivning under julen så är det följande saker  jag inte äter pga allergi och magbesvär:

Kan inte ät:
Paprika
Vitlök
Gurka
Squash
Fet mat
Starka kryddor
Potatis
Rött kött
Socker
Vitkål

Kan dricka:
Kranvatten
Mjölk

Kan det vara så himla svårt att undvika dessa saker?! Jag gör ju det dagligen, socker till hundra procent är det svåraste, men det andra går alldeles utmärkt. Så det så!

Cheers!

effektiv irritation

När jag väl kommer igång går det fort. Har packat det mesta, är lite laddare hit och dit och lite små kläd beslut kvar. Så nu är det jobba länge imorn som gäller. Arbetsbeskrvningar och kostnader är uträknade så långt det går. Känns så skönt.

Jävla västtrafik, bara sådär precis när jag ska åka drar de in busshållsplatsen vid skolan,det står att den ska vara indragen fram till kl 8 imorn, och meddelandet las upp på västtrafikshemsida idag kl 16:53, därför skulle jag åka kl 16:57 idag och åka kl 8:10 imorn, så lär väl få åka till bellevue och sen byta till spårvagn för en jävla hållplats, död åt akutåtgärder!!! Vilket betyder att jag blir några minuter sen, jag säger då bara ÅHHHHHHH!!!! ÅHHH ÅH!

Cheers!

tirriterad

Nu är krinolinen också helt klar. Imorgon hoppas jag på att det blir en underkjol som är näst intill färdig. Hoppas på skridskoåkning imorgon kväll på Heden med Carro. Ska jobba järnet imorgon. i skolan så det knappt är något kvar på torsdag.
Har gått omkring och varit tjurig hela dan. Blev inte bättre av att bussen har ändrat färdväg påväg hem till mig så min hållplats va flyttad, så fick gå hem. Jävligt irriterande! Så jag handlade påvägen och köpte rödbetssallad till klassens julbord på fredag. Sen ringde Jenny och var arg på Strikk, vilket var väldigt trevligt, jag gillar när folk är arga på dem. Hihi!

Gjorde en tabbe idag, ringde upp fel nummer i telefonboken, vilket blev väldigt fel. Tror bara inte vedebörande fattade att det var jag. Borde radera det nummret, men det får nog stanna ett tag till.

Packa it is!

Cheers!


K L A R A A V ! ! !

Jag har:

1. Färgat håret
2. Sett julkalender
3. Skrivit arbetsberskrivningar

Jag är klar, för tre veckor sen sa jag, att jag när jag var klar, skulle jag fira det hela med ett glas vin, men nu när jag är klar har jag inget vin hemma. Skit samma, magen hade inte klarat det ändå. MEN JAG ÄR KLAR!!! Ligger inte efter, ska sy underkjol som en dåre imorgon så jag kan följa med Carro och åka skridskor på onsdag så hon kan lära mig att göra piruetter, hade varit fantastiskt att få lära sig det.
Jag är så lycklig, är snart jul, på lördag får jag träffa Jens, jag är glad för att mamma är glad, jag är glad för att Lenit fick VG på sin uppsats, jag är glad för att det snart är lov, jag är glad för jag kan sticka hur mycket jag vill i tre veckor nu, jag är glad för att jag överlevde november det här året, Jag är glad för att jag går världens bästa utbildning och jag är helt galet glad för att jag snart ska åka skidor! LYCKA! Det enda jag inte är fullt så glad över är att jag inte har någon dräkthistoria mer. Tyvärr, men jag ska klara mig, jag har massa böcker som jag kan läsa i nu.

God natt där ute. Nu ska jag sova oförskämt gott!

Cheers!

to do, is done

Jag har gjort det, jag är klar!!! Jag är inte heller klar sist utan jag är den enda som är klar förutom Lisa. De ni! Trodde ni inte om mig va? Som var mest efter för sådär tre veckor sen. Ibland är jag fan diciplinerad.

Har även gjort något som är väldigt olikt mig; har precis ätit färdig pyttipanna med stekt ägg till. Anledningen var att jag var så hungrig så jag höll på att ramla ihop och att jag förra veckan gissade att jag inte skulle hinna laga mat så köpte som nödproviant för att få i mig nått. Dålig bortförklaring jag vet, men nu är jag mätt och go.

1. Se julkalendern
2. Färga håret
3. Skriva arbetsbeskrivningar

Det är vad som ska betas av ikväll.

Cheers!

the long and winding road

Alla knapphålen är klara, sju stycken handsydda och mindre vackra, men klara det är de. Tur att det kommer vara snygga svarta knappar i vägen:) Lite arbetsbeskrivningar och sen är det jul. En strålande sådan. Jag och min älskade är lediga, tillsammans i tre hela vackra veckor. Det har nog aldrig hänt tidigare. Längtar så, men den här veckan kommer gå fort.

JUL JUL snövita jul? Kanske inte, men jul det blir det.

Vika tvätt, skriva beskrivning och packa ner Magdalenas tackblomma vilket betyder att imorgon är det sista dräkthistorian, typiskt. Har faktsikt köpt en julblomma till min kära hyresvärd, måste bara hitta en fin kruka innan hon får den. 

Cheers!

I julklapp!

I julklapp önskar jag mig en lagning av min skärm, inte en ny dator, utan någon som ser till att min skärm inte ser ut såhär:



Är jobbigt att den hela tiden lever sitt eget liv och hänger sig.

Nä nu ska jag sy lite knapphål. Har stickat om och klart den lila grejen idag. Blev en krage/halsduk/polo/poncho, tror det blir bra. Garnet räckte inte till en bolero som jag hade tänkt.

Nä sy it is!

Cheers!

down town

Västen är så snygg! Handsydda knapphål är grejen. Pappa kommer bli vackrast i stada! Efter skolan igår åkte jag Jenny och Natalia in till stan och tog en fika. Glölmde helt bort tiden och fick rusa bort till centralen för att hämta upp Åsa.
Åkte hem till mig och käkade, degade framför tvn och somnade som två stockar. Sov alldeles för länge idag och åkte sen in till stan efter ett par timmar.

Traskade upp genom Haga och strosade sen runt på stan en stund innan vi tog oss upp på avenyn och hamnade sen på samma fick som jag och Ellinor för två veckor sen innan det var dags för Liseberg. Var mysigare idag än sist. Var riktigt härligt kallt. Bussade oss hem till min del av stan och kokade fisk i micron. Gillar micro mat, alltså hemlagad micronmat.

Nu har vi kollat på webtv och stickat. Funderar på att göra ett knapphål, men tror jag ska vänta med det till imorn. Vi får se.

Cheers!


I'm still alive!

Jag är inte död, igår kväll när jag kom hem efter glöggkväll hos Mia funkade inte mitt internet. Sitter i skolan nu, har så ont i min axel så jag snart börjar gråta. Men jag ska sy klart det maskinella på framstycket på min väst idag, är en söm i ärmhålet och sen är det då bara handsömnad och på med framstycket. Jag gillar den här veckan, den är fin.

Det enda minuset är att jag saknar min familj och allra mest min käresta. Snart, snart snart, ska jag krama ihjäl dem (nästan).

Upp på tredjevåningen och gråta lite över min axel och sy på västen.

Cheers!

pass this on

Krinolin så när som helt färdig. Har varit på stan och hämtat tygprover till kostymskissen och sen har jag handlat lite grejer som behövs till krinolin och underkjol. Har sytt spänntamp och sytt på spänntamp, nu är det handsömnad och foder på och sen vända och vips så är det bara knappar och knapphål kvar. I love när det går snabbt:) Får se om jag säger så på fredag också, men nu känns det bra.

Det enda som inte känns bra är att matlådorna nästan är slut och jag måste laga fler. Men när man kommer hem runt 21 är man inte så pigg på det. Då är färdiga soppor kalas som kvällsmat. Så det så!

Packa ner alla färger och kritor jag äger och se till att komma i säng. För imorgon är det väst och kostymskiss som gäller!

Cheers!

Kunnighet och historia

Nästsista dräkthistorian idag, jag kommer sakna de där lektionerna, Magdalena är så underbar, hon kan typ allt, och lite till:) Jag älskar kunniga människor och jag älskar historia och särskilt dräkthistoria. Jag älskar helt enkelt det jag gör. Jag ska börja läsa min bok om Sveriges historia varje kväll nu, måste plugga in 1800-talet, hatar att vara okunnig. Det är nog den värsta känslan. Jag har nämligen kommit på att jag aldrig har läst om Sverige på 1800-talet, det har alltid varit stormaktstiden och antiken och Gustav III men aldrig 1800-tal, jag tror helt ärligt att jag aldrig har läst om August Strindberg under mina tolv år i Svensk grund- och gymnasieskola, vilket är katastrofalt! Har väl yppat ämnet någon gång  och vi såg Fröken Julie, men långt ifrån någon fördjupning, vilket är illa, riktigt illa!

Har ritat mig en öppen älva nu till teckningen, är något, är inte nöjd men en början och en idé i alla fall.

Nä måste äta något, är kalashungrig, ska plocka fram min historiebok också:) Jippi!

Cheers!

Det börjar närma sig

One done one to go. En enstaka grej kvar, visst det är en halv väst, men jag är färdig med mina arbetsbeskrivningar till korsetterna, jag har sytt klart rokokovästen, och jag ska precis sätta mig och skriva rent arbetsbeskrivningen på västen. Jag börjar så sakteliga närma mig slutet. Jag känner mig duktig, jag kommer bli klar till jul, däremot kommer Kerstis benvärmare och min "vinterjacka" inte bli klara än på ett par veckor. Hoppas på att bli klar framåt jullovets slut.

När det nya året har börjat ska jag på semester, min första långa semester utan familjen på tre år. Ska bli otroligt härligt att få resa bort med Jens, åhhh vad jag längar, jag hörde idag att det redan har kommit en hel del snö! Jippi!!

Arbetsbeskrivning och sen sova!

Cheers!

Pannkakor!

Nu har lille Lenit lämnat Göteborg. Vi har haft det så mysigt så, idag åt vi pannkisar till frukost och sen tittade vi på på julkalendern och for sedan in till stan för att träffa Lenits vän Amanda. Var och "fikade" på Egg & Milk, måste vara bästa brunch stället i stan, jag är helt såld.

Sen tog vi oss in till Centralen och innan dess hann vi med att inhandla ett födelsedagspaket till Josefin mitt i alla människors julstress. Mina julklappar har precis lämnat Göteborg för småland så jag slipper släpa på dem när det är dags för jullov, lär vara trångt på tåget som det är så känns bra att slippa en extra väska.

Ikväll är det pepparkakor, mjölk och vörtbröd som gälller tillsammans med  västen som ska sys klart!

Cheers!

Myslördag

Idag har jag jullackat tånaglarna. Sen tog jag och Lena fötterna med oss och traskade ut på lite upptäcksfärd. Tog sen buss och spårvagn in mot stan. Åkte bort till Järntorget och tog en titt på myrorna, strosade upp genom Haga och jag hittade en dräkthistoriebok på ett antikvariat.
Har ätit lussebullar, druckit glögg, lagat mat och gjort nejlikeapelsiner och så kom Sophia hit så vi spelade lite spel. Lenit och Sophia tog och for in till stan och nu sitter jag här och har skrivit klart mina arbetsbeskrivningar på korsetterna. Ska nu sy klart den tidiga västen och titta på Svensson Svensson.

Cheers!

Lovers Dream

Igår var en vacker kväll. Mötte min kära syster på centralen, efter lite flams och trams hamnade vi på en spårvagn som tog oss till majorna. Vandrade bort, under den läskiga bron och bort till Röda Sten. Var väldigt tidiga, men vi fick fina platser. Anna Ternheim bjöd på knappt två timmar av fantastiska arangemang. Satt och skakade mig genom hela konserten, vet inte om det berodde på välbehag eller kyla, tror det var en kombination av de båda. Var otroligt vackert, var få saker som saknades, rent ut sagt, vackert, mysigt och näst in till oslagbart.

Var hemma alldeles försent igår igen, så i morse var jag ett levande lik, tog mig upp och for till skolan. Idag har jag varit äcklig och trött. Löste det hela med turban, som ramlade av framåt eftermiddagen, så var äcklig bland folk hela eftermiddagen, ursäkta mig. Nu är jag ren och fin, har köpt nya trosor idag så jag kan skjuta upp tvättande ännu ett tag, me like!
Har legat i sängen och kollat på På Spåret och massa annat jag och Lenit, nu ska vi krypa ner och kolla på Mysteriet på Greveholm.

Cheers!

här händer det

Hemma sen en halvtimme, min kära lärare körde hem mig och Lisa för vi bor ju ändå så nära skolan, det var fint gjort! Har varit på Förnuft och Känsla på stadsteatern, jag gillade det, men första akten var för lång. Sen är jag väldigt faschinerad av det självspelande pianot. Det var bra, har lite svårt att beskriva just nu, får se vad jag har att säga imorgon.

Imorgon är min Lenit här, och vi ska på Anna Ternheim på Röda Sten, det hoppas jag på blir mer än fint. Hoppas på otroligt vackert.

Måste handla, måste äta, måste duscha, måste sova ut, måste få vara mycket ledig, men först måste bli klar med allt jag ligger efter med i skolan. Är på god väg, men är en hel del kvar. Väldigt skönt att skolan är öppen helgerna fram till jul!

Dagens "happening" är att huset precis bredvid skolan har blivit ockuperat, de gillar tydligen gamlestan/kviberg. Vi ska gärna ta gång vägen och inte gena via det huset, så vi inte hamnar mitt i oredan om ockupanter och polis blir oense, det är fint att skolans hyresvärd är rädda om oss:)

Måste fylla magen och sova.

Cheers!

clothing

Hemma för en timme sen. Stekte pannkakor till kvällsmat imorgon, gjorde en liten yoghurtfikonhonungkanelröra att ha till. Imorgon är det Förnuft och Känsla. Föreläsningen idag var helt okej, det var nästan ännu bättre att kolla på kläderna till svts julproduktion om Selma Lagerlöfs liv. När jag inser att jag är en mer noggrann sömerska är livet kalas, och det är ännu mer kalas att höra Magdalena vara riktigt kritisk, that we like, or looooove! Jag är fan skicklig:)

Nu stryka så jag har släta kläder, för ytan det är det viktiga har vi fått lära oss, äta mindre viktigt om man vill jobba sig upp mot överklassen, haha!

Cheers!

ren

Ren och fin och en arbetsbeskrivning rikare. Ska bara komplettera med lite små detaljer som jag får kolla på korsetten imorgon.

Nu ska jag sova. Natti!

Cheers!

ganska så duktig

Julkalendern har äntligen börjat. Var uppe och gjorde frukost innan det var dags i morse, sen kröp jag tillbaka i sängen med min tallrik och mumsade framför tvn. Är inte helt såld, men jag räknar med att det blir kalas.
Öppnade första luckan på min ängel, och det var en minst lika fin ängel där.

Hade bara halvdag idag, därför är jag hemma så tidigt, blev en hel del gjort efter skolan men jag är långt ifrån klar. Även om jag jobbade fem timmar extra. Sitter och skriver arbetsbeskrivning på korsetterna nu, det är vad som ska göras klart idag.
Dagens glädjeskutt är att hela klassen på onsdag ska gå på genrepet på Förnuft och Känsla på stadsteatern, och imorgon kväll är det föreläsning på Röhsska. Sen på torsdag kommer älskade lilla Lenit på besök och då är det Anna Ternheim som gäller. Den här veckan är riktigt fullbokad.

Nästa vecka MÅSTE jag bli klar med pappas väst, då är det skolan fram till 21 varje kväll.

Bara 23 dagar kvar till julafton, de ni! Jag har tänkt se dubbla julkalendrar i år, inte nog med Skägget i brevlådan så kan jag tipsa om att både hela Mysteriet på Greveholm och Sunes Jul ligger ute på youtube. Så håll till godo, för min del blir det Greveholm.

Skriva klart beskrivningarna var det ja!

Cheers!

RSS 2.0