Mera hatt

Dags för lite fler hattar!



En klocka i filt till Terese, med en svartvit rosett på sidan.



En klassisk turban i ulljersey, med omtag framifrån.



En klassisk turban i ulljersey, bakifrån.


På torsdag är det dags att påbörja höghattsprojektet.

Cheers!

P3-guld hatten.

Jag fick i uppdrag i skolan att göra en hatt tänkt till en offentlig person. Jag blev tilldelad Kitty Jutbring. Så istället för att hatten skulle ligga i någon av alla mina lådor här hemma hörde jag av mig och frågade om hon ville ha något speciellt. Jag gjorde ett förslag som hon gillade.


Foto: Lena Fransson

Kitty frågade om jag ville göra en glamourversion till p3-guld. Vilket jag mer än gärna ville, och såhär blev den.



Bild från svt.se

Cheers!

sjuka

Foten väntar på att en ortoped ska ta en titt. Min lillasyster har smittat ner mig med sitt snorande. Så foten gör inte riktigt lika ont nu när det finns annan sjukdom i kroppen. Det är ju positivt!

Min kära mor har kommit på besök. Hon tog med sig mina julklappar jag inte orkade bära med mig till tåget. Så nu är glassmaskinen invigd. Den gjorde lika god glass som mammas maskin.

Bara två dagar kvar på jullovet. Jag ska sova fem kvart i timmen, mamma säger att det är så man blir frisk.

Cheers!

nytt år, nya problem.

Begav mig hem till bästkusten näst sista dagen på förra året. Skulle fira nyår med Jonas och hans vänner. Slutade med taxi till akuten på sahlgrenska, och fick fira tolvslaget själv i väntrummet. När klockan var 00:05 begav vi oss hemåt. Tänk vad en köttbit kan ställa till med!

Min fot tillåter mig fortfarande inte att bära fina skor, gå promenader, förflytta mig smidigt och vara smärtfri. Den är lite bättre nu, men långt ifrån bra. Är idag uppe i sex veckor av ömmande. Blir snart galen!

Nähä, dags att bege sig in till stan och lämna in den där förbannade telefonen som bara krånglar.

Cheers!

RSS 2.0