Underbara våren

Provningen gick bra, ser så bra ut. Är mest nöjd med frackmönstret!

I torsdags var det våfflor hos Mia, större delen av klassen var där och åt till vi storknade. Väldigt trevligt.
Sen igår letade jag fram vårjackan, tog av yllesockarna och den stora halsduken och var och morgonshoppade. Kommer bli en blåvit-randig sailor vår i min garderob! Mitt på dagen tog jag mig till stadsteatern, bokade opera biljetter, vidare till artisten och såg sex stycken fantastiska teaterföreställningar. Både gapskratt, storgråt, snyftningar och igenkännande hummningar. Väldigt väldigt bra!!!

Ikväll blir det 50-tals kalas. Ska bli riktigt trevligt!

Cheers!

partaj

I lördags hade vi kalas här hos mig. Var ju tvungen att ha ett litet inflyttningsparty. Så mina kära vänner tittade in här framåt kvällen och drack vin och dansade. Trevligt värre!

Kostymen är i full gång, har provning nu i veckan och det är så otroligt roligt att sy! Ska bli kul att se hur plaggen sitter, om jag har lyckats få till det. Känns väldigt bra!

Cheers!

seg startat

Har flexat lite väl mycket den här veckan. Är en lång startsträcka efter förra veckans utmattning. Efter tre och en halv dag med slapphet, snack och mönsterritande så har jag idag kickat igång på riktigt. På eftermiddagen såg jag till att börja sy. Kom nästan ifatt planeringen och lyckades få ihop nästan hela skjortan. Känns bra. Imorgon är det dags för västen!

Cheers!

dans, sol, fika och massa annat

Slutprovningen gick bra. Hade lite att göra i fredags med, men är klar. Underbara känslan.

Torsdagskvällen spenderades på Pustervik med två glas vin och dans till finaste  Elias & the wizzkids. Så fint!
När jag kom hem på lite svajiga ben möttes jag av två fina flickor som hade tagit in på mitt bed and breakfast.

Fredags eftermiddagen hängde vi lite på stan och sen var det pannkakor tills vi storknade och efter det njöt vi av på spåret. Fin final, synd bara att inte Johan Wester var med iår också...

Lördag innebar strålande sol och museilördag. Var på konstmuseét och kollade på Hasselblads vinnare genom åren. Gick alla trapporna upp för att kolla på min favorittavla men då var sjätte våningen stängd. Typiskt! Dansade vidare genom stan och fikade och bara njöt av solen.
På kvällen åkte vi till bion i berget och tog på oss de där fina glasögonen och flög in i filmens värld, lite läskigt men oj så fint.

Sov som små stockar gjorde vi och sen var det fin frukost och vagnen ut till havet. Tittade på klippor, vågor, svanar och solen. Tog oss hem och åt hallonpaj med glass. Mums!

Nu är det dags för det jag längtat efter sen i oktober. Mot introduktionsmötet för herrkostymen!!!

Cheers!

snart så

Är denna veckan uppe i 36 arbetstimmar. Imorgon är jag klar, slutprov och allt. 13 knappar och ett foder ska på plats, sen så!!! Tröttheten är extrem och kroppen gör så ont. Imorgon börjar den lilla tre dagars vilan.

Cheers!

långa, soliga dagar

Var en fin helg, lite tid i skolan, mycket fint väder! Söndagen innebar opera, det gillades!

Igår var det öppet hus på skolan. Blev en väldigt lång dag, likadant idag. Har hittills arbetat 23 timmar den här veckan. Målet med morgondagen är att bli klar med kostymen. Hoppas på det, slutprovning på torsdag, lite läskigt, men känns skönt att lämna den där klänningen bakom mig.

Cheers!

utslagen

Gårdagen fick en snabb vändning. Blev fantastisk teater och öl med underbart sällskap! Idag har jag varit väldigt trött, men har ändå fått till lite fina detaljer.
När jag uträttat mina ärenden åkte jag hem lagade mat, åt och somnade på soffan. Dags för sängen, har åkt ifrån min antibiotika i skolan så måste dit tidigt imorgon och få i mig mina missade piller.

Cheers!

Nostalgia locomotive



Långdag med klänningen. Det går framåt, sakta, men framåt går det och fint det blir det!

Mina gamla lärare, från den där folkhögskolan jag bodde på under tio månader och lärde mig det mesta jag kunde innan jag kom hit, var och hälsade på idag. Så gulliga är de! Har saknat dem, och insåg att snart är perioden på den här skolan med den här klassen över. Är sex veckor kvar av examensarbetet och sen är det nästan dags för visning, födelsedag och avslutning. Läskigt och lite sorgligt.

Cheers!

Kvitter

Har haft finbesök i kväll. Jag bjöd på hallonpaj, alldeles nybakad och varm. Fick fantastiskt söta klädnypor i inflyttningspresent. Det kommer kvittra här framöver vill jag lova, tranorna i vardagsrummet har fått tjugofem nya svarta vänner.

Nu är det dags för min favorit, rena lakan, ren pyjamas och nyduschad Karin!

Cheers!

Underkläder

Har fixat de sista detaljerna på underkläderna idag. Är mer än nöjd! Ligger lite efter planeringen, men kommer bli klar. Känns bra att ha läget under kontroll. Det gillar vi! Eftersom mitt humör har stigit under dagen så bjuder jag på  en liten förhandstitt.



Cheers!

RSS 2.0