Knit

Då va denna veckan snart slut, har jobbat massor, och ska även jobba imorn. Är trött som bara den och har jätteont i mina fötter, har typ trampat ner det mjuka i hälen så kan nästan bara gå på mina tår på högerfoten. GÖR ONT!!!

Stickar som en dåre, både åt mig själv och åt Umbra, som tar semester nu, men har och göra nu fram till 29 juli då semstern är slut för Kristina.


Trött, tröttare, tröttast, men ett veckans stora plus går till Tv3 som sänder SATC varje vardag mellan kl 23-00, helt perfekt innan man ska sova.

Mot stickorna!

Cheers!


just ljust

Trött som ett ägg, har jobbat hela dan, va reastart kl 8 imorse, så istället för att börja tidigast kl 10 så blev det upp vid 8 och jobba till kl 16, men var kul, idag var det massa kunder!

Filmen var helt fantastisk, jag grät i två timmar i streck, är man blödig så är man. Fint väldigt fint säger jag!

Göteborg på söndag, just nu ser det ljust ut på boende fronten. I bilen hem får vi sällskap av två filurer; hon den där söta som är min lille lille Lenit, och hennes Larsssssssssssssssssssssch.
Har även sökt studielån idag och pratat med CSN och de skulle skicka blanketter för merkostnadslån, blir ju lite pengar nu när jag valde göteborg, men jag är nöjd med mitt val.

God Natt!

Lyxdilemma

Glömde ju meddela att jag kommit in i uddevalla också, men jag har bestämt mig för gbg. Ska upp nästa helg olch titta på lite olika boende alternativ. Ser ut att lösa sig nu!

Idag blir det bio! Sex and the city med mamma ikväll. Ska bli trevligt!

Cheers!


Surt sa räven!

Fick nys om värsta toppen lägenheten idag, hade jag kollat min mail igår kanske jag hade fått den. Hon hade hyrt ut den i går kväll. Riktigt surt. Bara att leta vidare. Annons i GP imorn hoppas på nåt bra där.

Trött som tusan är jag nu. Ska gå och mysa med min grabb framför tv.

Cheers!

Lägenhet över?!

Inte tillgång till studentlägenheter = galet letande! Så har någon en etta eller en tre över i östra/nord östra Göteborg så hör av er! Jag är intresserad av allt upp till 4000 kr för en etta och upp till 8000 för en trea.

Cheers!

WWKIPD

Idag var det world wide knit in public day, så har suttit på båtsmanstorget och stickat hela förmiddagen, var super trevligt! Sen bar det av till jobbet och klarade av att stänga alldeles själv.

Har nästan stickat klart koftan nu, den blir hur fin som helst! Får ta och lägga upp bilder på den sen, och även se till att få tag i bilder från modevisningen, (som vanligt har jag ju dåligt med bilder på mina grejer). Gillar inte det där med att visa upp vad jag gjort, kanske har att göra med att jag inte gör mig på bild och kläder som då ska sitta på mig kanske inte gör sig jättebra på bild när jag är inblandad, ond cirkel det där. Vill ni se bild på klänningen från modevisningen får ni ta en kik på annitsblogg

Imorgon blir det mysfika med älsklingen!

Cheers!

bara vanligt

livet rullar på, hemma hos mor, jobbar lite, stickar mycket och ögonen rinner som vanligt såhär års. Så inget nytt under solen.


Still waiting på uddevalla.

Cheers!

kalas

Jobbat tre timmar, ganska trevligt. Ganska mycket att göra, tyvärr lite sålt, men sånt är livet.

Ska ha kalas ikväll så ska väl börja duka, göra mig i ordning och börja laga mat. Ellinor ska sova här i natt med, blir trevligt värre. Dubbla kvällar med Ellinor, hon var kvar till halv 2 i natt då jag hade sovit till typ hela sound of music. Tråkigt sällskap är jag sådär framåt och efter midnatt. Får hålla mig vaken ikväll!

Mot köket!

Cheers!

Fanfar!

I made it! Jag har kommit in på teaterkostym och historiska dräkter på tillskärar akademin i gbg!!! De tar bara in 10 personer varannan höst. Så nu finns det ett alternativ till hösten. Väntar fortfarande på svar från Uddevalla.

 Cheers!

"home" again

Hemma hos mor och syster. Lämnat Värnamo bakom mig, blev inte alls så mycket tårar som jag befarade men känns bara som "vilken helg som helst". Förutom att mitt rum, här hemma hos mamma svämmar över av lådor, påsar och väskor. Ska tvätta lakan och lite grejer imorgon, men nu ikväll ska jag bara plöja väg fram till sängen och se till att jag kan krypa ner och sova gott som ett barn.

Ledig imorgon och då ska det packas upp, tvättas och mysas med älsklingen. Ska komma ihåg att ringa allergidoktorn också och be om kortison för annars dör mina ögon snart.

Har varit på stan med mamma och lena idag och ätit glass och uträttat ärenden, sen va vi och tittade på tvillingarna Sjöström när de skulle på bal, de var så fina så.

Nu har jag hjälpt Lena att få hennes teknikarbete utskriftsbart, har bara krånglat så jag har fått sitta och lägga in alla bilder igen i min version av word för det har inte funkat för henne, har tagit cirka två timmar. Ibland är jag världens bästa storasyster så det så!

Cheers!

sista kvällen

Nu är det färdigpackat, bara lite små skit kvar. Ska bara våttorka golvet imorn sen är det finito här. Kavajen får bli klar en annan dag och även dramaten också, orkar verkligen inte i den här värmen.

Ska nog gå ut och lägga mig i solen en stund och jäsa. Även om ögonen bara rinner.

Cheers!

Snälla,

låt mig bli fri från min allergi!´Det var länge sen det var såhär illa (okej bara ett år sen men man förtränger det mer än gärna)!

Imorgon ska rummet flyttstädas, idag har jag skrubbat spisen i nästan en och en halv timme.
Dags att snora sig till sömns!

Cheers!

Högt tempo som vanligt

Göteborg avklarat, gick okej men känner mig ändå missnöjd för att det gick så himla bra i Uddevalla. Får besked om några veckor så jag slipper iaf vänta hela sommaren.

Helgen har varit fylld med saker, jobbade i fredags och i lördags var jag och Åsa på Umbra hela dagen och hjälpte till med stickworkshop tyvärr var det bara en tjej på hela dagen som ville lära sig mer om stickning. Men å andra sidan fick jag och Åsa sitta och sticka hela dan, vilket var supertrevligt!
På kvällen/eftermiddagen hängde jag på Jens, Åke och Totte när de drack öl så umgicks med dem fram till halv 11 då jag och Jens tog en tur via gratisbion i museéparken och sen åkte hemåt.

Idag har jag bara solat och varit på Lenits konsert i domkyrkan, helt sjukt va de små flickorna och de fyra pojkarna sjunger fint! Nu är jag tillbaka i Värnamo för sista gången, sista flyttlasset går på onsdag. Så nu är det nästan bara kläder och datorn kvar i mitt rum här. Till och med skrivbordet är näst i till tomt.

Dags att krypa till kojs!

Cheers!

RSS 2.0