smärtsam jul

Julen har väl varit fin. Ont har den gjort i vilket fall, foten smärtar och kallt har det varit. Lite sådär så man ryser av kylan som möter en.
Annandagskvällen satte jag mig bakom ratten och körde de där milen ut skogen och mörkret. För att få träffa min käraste. Var värt var enda läskig minut av dåligt väglag. Tog en långpromenad i solen igår. Var fantastiskt vackert och vintervitt. Det dumma är att foten har fått lida för det. Ska till läkaren idag igen. Hoppas de kan hitta ett fel på den, tredje gången gillt!

Cheers!

hemlängtan

Förra veckan var jobbig. Det mesta var på botten. Förutom onsdagskvällen, då jag, Ida och Jonas besökte biografen och skrattade åt fyra år till. Framåt helgen piggnade jag till och har nu sytt klart allt som ska vara klart. Kappan blev väldigt varm och superduper fin!
Nu packar jag väskan och förbereder mig för att ta en tur med tåget, tillsammans med mina kära, hem till våra föräldrarhem. Vissa av oss mer exalterade än andra.

Imorgon är det julavslutning. Jag läntar mest hem till mamma.

Cheers!

frakturfri

Har inga frakturer i foten. Däremot ett extra ben, visade det sig. Foten har fortsatt att smärta men igår var jag smärtfri under korta stunder på kvällen. Vilket gjorde att jag kunde dansa disko en lång stund på den omaskerade maskeraden som anordnades hemma hos mig.
Annars är jag väldigt tillfreds. Denna veckan ska jag arbeta med en av två hattar till Kitty Jutbring, se till att bli klar med min kappa och beta av alla uppgifter som är kvar i skolan. Bara tio dagar kvar innan det är dags att bege sig hem till småland och fira jul. På det stora hela känns det underbart!
Cheers!

igår, idag, imorgon

Igår var jag på kalas hos Carro och träffade nästan hela min gamla klass. Jättekul att ses och sen hade vi snöbollskrig påvägen hem. Det var ännu roligare!

Idag blev det sushi och bio. Harry Potter var fin, lite tråkig men fin.

Imorgon är det röntga den där eländiga foten som gäller! För nu gör den tokigt ont igen.

Cheers!

Att födas på nytt

Sandra kryper in i påslakanet.
-"Det sprakar om dig"
-"Det slår gnistor. Är det såhär det känns att vara inne i någon? Jag återföds. KRYSTA! Nu är jag återfödd."

Andra bullar

Idag ska det bakas lussekatter! Så det så!

Cheers!

Kort och kort

Såhär blev håret, väldigt kort, men fortfarande väldigt bra med hatt på!



Cheers!

RSS 2.0