Vägen till hjärtat går genom magen

FInns det någon gång som man är är så nöjd över sig själv som när man har lagat god mat när man är riktigt hungrig. Blev hemmagjorda falafel med couscous, färsk sparris och kall yoghurt sås, mumma. Nu ska jag dricka glögg och sen är det sova dags.

Cheers!

lauf!

Lördagskvällen spenderades med film, popcorn och glass. Var skönt att dega och bara inte göra nånting alls.

Idag vaknade vi ganska tidigt för att åka in och fika med Ellinors kusin. Började förmiddagen med spurttur till bussen, bussen var tidig och vi var lite sena så fick rusa för att hinna med, men busschauffören var snäll och öppnade dörrarna så vi slapp vänta en halvtimme. Dagens tips är att inte fika på en söndag innan kl 12, för då är de mysiga fiken stängda. Sen gick vi på stan och fördrev tiden. Sen framåt eftermiddagen vinkade jag av Ellinor och åkte hem. Tack för en trevlig helg!

Har nu slagit in alla julklappar så inte lille Lenit hittar alla och får reda på vad det är i dem när hon får för sig att genomsöka hela mitt hem för att hitta dem nästa vecka när hon är här och jag är i skolan. Så har verkligen försvårat snokandet för henne. Hihi!

Ska gå och lägga mig riktigt tidigt idag för jag är trött, tröttare, tröttast.

Cheers!

Marknad ut och marknad in!

Idag har vi, jag och Ellinor varit på tre hela marknader. Började i Kviberg, där jag köpte inte bara en utan två prylar. Den ena lite finare än den andra, men jag tror att de är i ben.
Sen tog vi och traskade bort till Bellevue och tittade in på Ebbes hörna, marknaden och Utlimutli-/turkaffären. Hittade sånna där goda vita rafalleo bollar med gegga och cocos.
Sen tog vi spårvagen till Korsvägen och gick och fikade på Franks. Gick efter det till Liseberg och mös där några timmar, åkte upp i utkikstornet och stötte även på Sara och Sahlin. Hadlade glögg på Focus innan vi tog oss hem till mig och nu ska det lagas mat.

Cheers!

Den vackra!

Kom på att jag har kamera på mobilen, visst är min ängel vacker!



Cheers!

det vackraste av det vackra

Har hittat den, dröm adventskalendern, det är nog den vackraste jag har sett. Hittade den på Balders Hage, lite dyr men den bara stod där och var vacker. Fanns en gigantisk i fönstret med massor av änglar, men den här var vackrast. Kommer foto såfort mitt batteri i kameran har ätit klart.
Har köpt julklapp till min bästa vän idag också, hon kommer ta över efter min adventskalender som den vackraste, jag lovar!
Hade ingen teckning idag när vi kom till skolan, så blev "lediga", var lite tur i oturen så jag han sy på förmiddagen, ta stan och IKEA lite tidigare och nu hann hem och byta kläder innan Ellinor kommer, det räcker med jeans en halv dag.
Dagens minus är att jag inte får jobb på NK, inte nu i alla fall, blev ju inget provjobbande så var och pratade med dem idag och de behövde ingen extra personal längre. Typiskt jag som saknar butiksjobbet, gillar att hjälpa människor är ju så otroligt roligt.

Nä jag måste få i mig något i magen innan jag svimmar.

Cheers!

Gatan och container nästa?

Jag är i chock och har ångest! Kollade precis mina sidor på CSN, skulle kolla exakt hur mycket pengar jag får i december, gissade på sådär 1800 kronor, för så var det förra året. Det var ju tufft då men i år blir ännu värre för i år i december får jag 0 (!!!!) ja du läste rätt 0 kronor!!!!!!!!! Hur i helvete ska man kunna betala hyra och  kunna köpa mat när man får 7492 kronor 25 november och ska klara sig på det fram till minst den 15 januari. HUR FAN ÄR DET MÖJLIGT?! Svara på det CSN.

Nä sova var det, är så arg så jag snart börjar skaka. Så vi får se hur det här ska gå.

Cheers!

I made it!

Jag har gjort det! Korsetten är klar. Imorgon ska den tidiga västen sys klart. På måndag ska jag sy klart särken och sen är det faktiskt bara pappas väst kvar att färdigställa. Jag börjar se slutet på tunneln.
Sen vill jag informera om att jag för en gång skull inte är sist, utan blixten har slagit ner och Karin ligger nu först av alla som syr krinolin och hon var den första att prova sitt kjolstativ idag. Det ser ut som om att mitt oflyt har lämnat mig och jag går för full kraft från början! Vi får se hur länge det håller i sig, men nu är det riktigt roligt att sy igen.

Imorgon kommer min kära vän, vi ska ha en mysig helg. Men innan hon kommer ska jag till IKEA, alldeles själv, ska bli riktigt skönt att kunna gå i sin alldeles egna lilla värld. Ska handla lite julklappar och inslagspapper det ska bli mysigt!

God natt där ute!

Cheers!


first, second, third, fourth...

Min mummit hon är snäll hon, hon har varit och letat efter en adventskalender med glitter på och hade tänkt skicka en sån på posten till mig. Men det fanns ingen, men det var väldigt fint ändå. För det är tanken som räknas!
Om det inte är så att någon annan här vet vart man kan köpa en fin adventskalender,så blir jag utan till jul. Kanske man kan hitta dem någon mysig barnaffär, uppdraget i helgen blir leta adventskalender.

God natt!

Down town, things would be great!

Jag och Mia har haft en myseftermiddag på stan. Efter lunch åkte jag till Gamlestan och gick till banken, så får ett nytt magnetiskt kort på posten nästa vecka:) Sen for vi till Strikk och köpte garn till Mia, traskade runt i lite affärer och hittade lite smått och gott , bland annat en ny adventsstjärna till mig för min andra verkar ligga i småland. Tog oss upp till Linné och letade oss fram till Myrins, jag hittade det jag skulle men inte Mia, så åkte vidare till Knapp-Carlssons. Vi traskade lite till och jag köpte julklappar till mummit och Lenit på mindre än en kvart! Var och hämtade ut biljetter på stadsteatern och sen hittade vi snabbmat. Tog oss tillbaka till skolan och sydde ett par timmar innan jag åkte hem.

Har adventspyntat mitt fönster nu, så där hänger en fin vit stjärna. Tanken är att jag ska skriva lite arbetsbeskrivningar innan jag går och lägger mig, men frågan är om jag orkar. Får se till att börja i alla fall. Dricka glögg däremot det ska jag göra nu för första gången den här vintern!


Cheers!

svart, vit, vit, svart

Jag har en krypande konstig känsla i magen. Beror antagligen på att jag har ätit både glass och chips, men känns som att det beror på något mer. När jag får den där känslan vill jag mer än något annat lära mig spela piano, så då sätter jag alltid på Nostalgia locomotive med the Mo och föreställer mig hur jag spelar denna vackra pianogång om och om och om igen.

Någon där ute som vill lära mig spela piano?

Cheers!

Himmelriket i Göteborg!

Idag har jag varit i himmelriket, även om himmelriket saknade dufvenkrooks vaniljglögg (fanns iaf hjortron), Ica Maxi i Angered. Mia blev först besviken som jag vet inte vad, för Guitarhero Aerosmith till Wii var slut, men sen kom den snälle pojken ut från lagret med ett paket i handen och Mia blev så glad så hon nästan började gråta. Det var vackert, och Mia var riktigt nöjd eftersom det kostade under 300 kronor.
Jag hittade färska rödbetor som jag har velat äta i snart tre månaders tid. Livet var helt enkelt på top, trodde sen att jag hade missat bussen med fem minuter, men icke, jag hade fem minuter till godo, så var hemma en halvtimme tidigare än planerat. Verkar dock som att jag har lyckats avmagnetisera mitt kontokort, det är lite dumt men vadå, det får bli ett bankbesök imorgon. Jag klarar mig galant utan att det funkar, får ta ut kontanter på banken så länge. Det löser sig!

Idag finns det nog inget som kan göra mig på dåligt humör, har faktiskt höjt ett bord, sytt och donat och ja det mesta är bara kalas.

Nu ska jag sy klart min lilla korsett och äta lite glass.

Cheers!

söm, sömn, snö, söt

Nu är det en halv söm kvar, en halv söm. Sen är det en arbetsbeskrivning, eller snarare två och så ska särken filas till. Slutet är nära. Sen är det de sista fem sömmarna på den tidiga västen. Sen ska jag ha sytt klart pappas väst till lucia, så vart de bestämt!

Idag har det snöat, fin snö, fast snön hade kunnat vara ännu finare om det kommit mer. Mitt i snöandet åkte vi till majorna och tittade på Folkans kostymförråd. Dit hade även alla kostymerna från diselråttor och sjömansmöss hittat, så jag har idag traskat runt med lucky klossets svans. Den var riktigt finfin!

Nu behöver jag sömn, någon som lagar mat åt mig och så behöver jag något riktigt gott, jag vill ha massa julgodis, glögg och glass. Sen vill jag ha en glittrig adventskalender. Snälla tomten skicka en på posten åt mig så jag har en inom en vecka och kan börja nedräkningen till jul!

Cheers!


duktig, för en stund

Har äntligen kantat klart nederdelen på mördarkorsetten. Kände mig så jävla nöjd och så läste jag Lisas blogg och sen vart jag inte alls nöjd längre. Att humöret kan sjunka sådär bara för att nån annan är så jävla mycket mer effektiv än en själv. JAG ÄR BRA, men inte bäst. Får lära mig att se till vad jag har gjort och inte jämföra mig med alla andra. Jag kommer också bli klar, nångång.

Jag har i alla fall haft världens mest underbara helg, önskar att livet alltid kunde vara sådär fem minus grader och strålande vintersol, museibesök, mysigt fika, asgarv långt in på natten, vakna av en puss, laga mat tillsammans och till och med ha löjligt kul när man diskar. Jag älskar kärleksfulla helger!

God natt, och föresten böjningarna på ordet museeum måste vara de svåraste av alla böjningar i svenska språket, kommer aldrig lära mig hur det ska vara. Mamma hjälp!

Cheers!

porrige

Nu har julkänslan verkligen börjat krypa in. Har precis kokat risgrynsgröt, blev mycket gröt, har nog kvällsmat hela veckan, så kan jobba som en dåre alla kvällar hela veckan.

Imorgon ska vi till folkans kostymförråd:) Ska bli så trevligt så.

Nu korsetten ska bli klar i nederkant!

Cheers!


glittrande

Idag har jag varit duktig. Har gosat massor med Jens, tvättat, städat, duschat och lagat mat. Hunnit med att sy en del och ska ta och sy klart nederkanten på min korsett nu. Jens har precis åkt, är lite tomt men det är bra för då lär jag få något gjort med syandet. Kommer inte träffa honom förens det är dags för jullov, blir tomt utan honom men jag kommer ju ha besök varenda helg fram till jul, så det kommer inte märkas att det är så länge, kommer garanterat ha fullt upp med skola, besök och paketpyssel.

Jag skulle vilja ha en såndär fin glitterkalender som man hade när man var liten, de man köpte på Guldrosen med massa fina gammal ängelmönster på. Undrar om man kan hitta någon sådan, är svårt när man itne hittar till alla små fina butiker här i göteborg. Så om någon vet en affär där man kan få tag på sånna så får ni säga till.
 
Cheers!

likheter.

Hittade precis en bild på facebook som en gammal klasskompis lagt upp och jag var helt övertygad om att det var jag. Sen insåg jag att jag inte äger en sån sjal eller dricker cider. Tittade en gång extra och såg att det var en tjej som gick på min gymnasieskola, riktigt läskigt när man är helt övertygad om att det är en själv.

Nä nu ska jag krypa till kojs och värma upp mig, är kallt här.

Cheers!

Fisken!

Jag och älsklingen åkte till Universeum idag, tittade på alla fina fiskar och blev överåkta av en sågfisk, den var maffig. Sen gick vi en runda på stan och nu har vi precis druckit te och ätit lussekatter. Lussekatter är fantastiskt gott.
Tog massa kort på massa fina fiskar, särskilt Nemo fiskarna, men blev inga bra på Doris fiskarna. Är mobil bilder, så är inte jättebra.

                                  

Cheers!


supper

Nu har jag och min kära fyllt våra små magar. Blev fisk- och potatissoppa med saffran och körsbärstomater. Riktigt gott Jag gillar att leka sambo, hade varit riktigt trevligt att vara det på heltid, men så är det inte. Men vi klarar oss bra ändå.

Nu är det tv-kväll och mys som gäller!

Cheers! 

put your arms around me

Ligger i sängen med Jens, har datorn på knäet och ligger på hans axel, livet kan inte bli mycket bättre än när min älskade är här.
Har haft färglära idag och blandat brunt, sydde lite och skrattade massor. Provade underkläder, korsetter och stommar, vi va snyggast i världen och hade bröst uppe i hakan.

Cheers!


stich after stich

Redovisning idag, var inte klar, ligger efter, men jag jobbar på, gör det faktiskt bra, bara att det tar tid, tycker det är kul just nu. Det är det viktigaste!
Åkte hem tidigt idag för jag var den enda på hela våningen som ville stanna och känns inte så bra att sitta där helt själv. Tog med mig västen hem så jag ska pricksticka lite.

Just nu är det väldigt bitskt, ska sluta bita så mycket, eller dags att börja bita sig i tungan.
 
Borde laga mat och städa, men får göra det i helgen istället, för prio ett i helgen är gosa massor med Jens.

Cheers!

Friday i'm in love

Fredagskvällarna är verkligen räddade! Från och med nästa fredag är det På Spåret igen, har väntat, är alldels för få avsnitt varje år. Det borde vara så att repriser visades året om. Kan äntligen ge upp Idol och få titta på ren och skär njutningstv. Mitt absoluta favoritprogram, tätt följt av julkalendern. Så december är helt klart den bästa tv månaden.

Natti natti!

Cheers!

fickapocket

Varit hemma i en timme, har fått massor gjort idag även om det har tagit tid, fickorna blev så otroligt fina. Mönsterpassningen är riktigt rysligt bra! Har ändå alldeles för mycket kvar att sy, men det är roligt, har inte fällt en enda tår idag. Men det blir fler sena kvällar den här veckan, det kan jag lova.

Söndag får bli min lediga idag, ska absolut inte ta mig till skolan då. Söndag blir min och Jens dag, längtar otroligt!

Cheers!


falling, falling, falling of the track

Jag orkar inte mer, och det är ännu en gång bekräftat att tisdagar borde jag aldrig ens behöva gå upp. Det är hela världen mot mig dagen. Efter sammanbrott, andningsvårigheter och magont, började det gå bra, men skenet bedrog och jag började gråta igen. Töms aldrig tårkanalerna? Jag vill kunna sluta gråta, vill kunna slå av tårarna, men det verkar inte gå.
Fick till slut en del gjort under kvällen, när jag väl bytte väst. Har sytt alla knapphål på den tidiga västen, börjat sy på soutagébanden och målat alla knapparna med nagellack, så nu är de silvriga istället för guldfärgade. Västen blir väldigt fin, Jens kommer bli snyggast, fast han kan ju inte bli något han redan är. Västen blir i alla fall grym!

Från och med nu kommer mina grejer jag syr vara randiga och enfärgade! Mönsterpassningen kommer jag överge så fort dessa västarna är färdiga.

Cheers!

train bridge

Jag har en liten tvångstanke, det är lite jobbigt, men sant. Jag har stora problem med att gå/åka/stå under broar om det kommer ett tåg uppe på bron, bilar går bra, men inte tåg. Idag fick jag andan i halsen när jag åkte bussen från stan för det kom ett tåg uppe på bron precis när vi skulle åka under, tack och lov blev det stockning i trafiken så tåget han passera innan oss. Lite löjligt men sant. Sån är jag.

Jag skulle sy idag när jag kom hem, och så täntke jag gå och lägga mig vid kl 21, nu är klockan 21 och jag har inte sytt ett stygn, blir kanskte 15 stygn och sen sömn. Nä det blir sömn och inga stygn.

Cheers!

utflykt!

Nu är jag tillbaka hemma hos mig. Helgen har varit bra men som vanligt alldeles för kort. Vill ha mer!!!
Hade kunnat ligga i sängen hemma hos Jens hela dagen idag, men så blev det inte. Hade en snäll far som skjutsade mig in till stan och sen åkte jag, mor och syster på utflykt. Jag älskar utflytker, så det så! Idag gick bilen till Lessebo och Hatterians pinaler, jag hittade två par pampuscher, köpte bara det ena paret som var utan päls och lite högre, så nu kan man gå i pumps hela vintern utan att bli blöt. Livet kan inte bli mycket bättre! Jag förstår inte varför man slutade tillverka pamuscher och galoscher, det måste ju vara den bästa uppfinningen genom tiderna, i alla fall när det kommer till skor. 

Ska ta med datorn och gå och lägga mig i sängen nu, ska glutta lite på webtv och sen sova som en stock.

Cheers!

Fisken daller

I småland nu, tåget gick finfint, men det va en väldigt bestämd liten dam i min vagn. Fick FISKEN när jag kom hem, den va god. Nu ska vi äta min favvisdallermat, om man nu kan kalla efterrätt för mat, men det kan man bestämmer jag. Så va det bestämt, mot maten!

Cheers!


Lyckorus

Packade min väska och sen tog jag cykeln till skolan och sydde ett par timmar, blev lite fel och nästan en hel ficka. Imorgon ska jag sy på mässan, sy  på skolan och sy på tåget. Sen när jag inte syr, inte är på kalas och inte pussas i mängder ska jag sticka på Kerstis "strumpor" som jag drog upp helt och hållet igår, för det var bäst så.

ÄTA!!!

Cheers!

SJ ett läkande sår

Hade glömt kolla sista minuten, ibland älskar jag SJ! Jag åker imorgon, behöver komma bort, bli älskad, hämta andan och få glädje! VIlken otrolig lättnad, tårarna bara sprutar av glädje.

Cheers!

Ihålig

Tog mig lite drygt en timmes sovmorgon, så va i skolan strax efter halv 10, kändes väldigt skönt att ta lite extra tid på mig imorse. Har inte varit speciellt effektiv idag, men lite har jag fått gjort, och som vanligt har jag stött på lite problem.

Längtar till småland, hade gjort mycket för att ha råd att åka dit i helgen, men biljetterna va dyra så får strunta i det. Hade i princip bestämt mig och sen kollade jag sj, blocket och tradera och då blev det nit. Kanske är bäst så, kan ju va i skolan och sy både fredag och lördag då. Fast helst av allt hade jag velat vara hos Jens, min Jens. Saknar honom helt ofantligt mycket, har ett stort hål i mig, helt tom. Kanske är därför mitt humör för det mesta är på botten.Vem vet...

Sticka lite ska jag nog ta och göra nu och så ska jag sy lite på korsetten.

Cheers!

up's and down's

Jag måste göra något åt mitt humör, går inte att gå omkring och vara som en berg- och dalbana hela tiden. Kan inte gråta åt allting, kan inte vara nere och butter, går inte heller toppa dem med små korta uppåttjack liknande toppar. Måste få min kropp att klara av en mer jämn nivå. Utan att balansera upp kroppen med massa hormoner och skit.

Läste föresten igår att p-piller kan hålla finnar borta. Kan det vara därför jag har fått stora kolonier i ansiktet de senaste månaderna? Just nu ser jag ut som ett stoppljus som håller på att slå om till gult, det är då inte vackert alls.

Min kropp behöver balans, allra helst i magen, men gärna humöret och hyn också. HJÄLP!!!

rackarns läskigt!

Imorse när jag skulle gå på toa satt den största spindeln jag någonsin sett (utanför zoo) mitt på toagolvet, så blev inget besök där inte. Nu tog jag mod till mig att gå dit igen, och nu vart den borta, hoppas Inger har dödat den! För det är förbjudet att göra mig så rädd på morgonkvisten, eller vilken tid som helst på dygnet.

Imorgon ska jag ta mig en liten sovmorgon, eftersom det är Kunskap & Framtid mässan så har vi inga läraledda lektioner, jobbas det ska det ändå men sova en liten stund extra det ska jag göra först!

Snart är det helg och på söndag ska jag inte sy ett enda stygn.

Cheers!


working nine to nine

Kom hem för sådär en och en halv timme sen. Jag skulle ge mycket för ett 8-17 jobb. Tänk vad härligt det hade varit. Kommer antagligen aldrig få det, men ändå, önska är då aldrig förbjudet.
Pajen va uppskattad, var precis vad vi övertidare behövde. Idag blev det tolv och en halv timmar hemifrån, det är ju lätt att hitta mig när mitt liv är sådär förutsägbart.  
Har faktiskt fått en hel del gjort idag, känns skönt att det börjar arta sig. Västen blir finfin, min älskade kommer bli så vacker! Sen är det dags att börja på pappas vacka väst, tror den bli ännu finare än Jens.

Nu ska jag sova, så jag orkar med en hektisk dag imorgon också.

Cheers!

blå

Man kan då ha de mest underligga och roliga uppdragen inom det här yrket. Jag tror jag kommer få världens roligaste jobb!
Har precis bakat blåbärspaj åt hela min klass, den blev tyvärr inte så bra, min ugn och jag är inte så goda vänner, men men, that's life. Den smakade gott iaf, var tvungen att tjuva lite för att se om jag behövde göra om den eller inte. Men det ska då inte behövas.

Ikväll ska jag inte göra något alls, eller ska jag kanske stryka? Nä inget alls ska göras!

Cheers!

the self-supporting housewife

Jag bara älskar mig själv när jag är huslig, ni ska bara se hur grym jag har blivit på att dra lakan själv de här två åren jag har bott själv.
Jag ska fan se till att tjäna en jävla massa pengar så att jag sen kan gå ner och jobba halvtid och vara självförsörjande hemmafru, på halvtid. Det vore något!
Kanske ska satsa på filmbranschen, eller helt enkelt byta bana.. Eller nä, för jag älskar att sy, men vara lite mer ledig vore ju inte fel.

Cheers!

Åh tannebaum

Granen är placerad där den ska stå hela julen, lite väl tidigt, men så får det va. Det är lite tysk känsla över den även om det är MUJI. Jag älskar den i vilket fall.


Cheers!

Honey, now I'm on my way, I'm on fire!

Kom precis hem från skolan. Så denna veckan har jag varit i skolan alla dagar, de ni! För första gången på tre veckor var det roligt att sy och för första gången på nästan en månad är jag ikapp och ligger inte sist. Tackar gudarna för öppen skola på helgerna!

Nu ska jag laga kyckling, tvätta och dammsuga.

Cheers!

Kollektiv logistik?

SJ alltså, att det är billigare att boka första klass än andra klass är för mig en gåta. Sen att det är billigare att åka två personer i en bil i över 50 mil än att ta tåget är en ännu större gåta. Sen får man ju då räkna med att tåget har fyra byten och två av sträckorna är buss och att man kommer fram sent på kvällen eller mitt i natten.
Varför övervägde jag ens tanken att stödja SJ? Med massa packning och långa resor är det så värt att ta bilen. Jag åker i alla fall kollektivt i Göteborg. Ska man förflytta sig i något som är mindre än Göteborg i storlek så underlättar det ju att ta bilen, särskilt när det rör sig om avlånga Sverige.

God natt!

hon har puls

Har nu lyckats packa upp min resväska, städat skrivbordet  och matbordet samt gjort ordning på min tamburmajor. Så nu är det städat här. Eller allt är i ordning, ska städa imorgon. Jag gillar mitt hem!

Min vänstra skinka/baksida lår lever just nu sitt eget liv, det går som en puls som blir till sammandragningar och hela rumpan pulserar, är precis som om nån står och slår, lite läskigt har hållt på i flera minuter nu. Konstigt!

Cheers!


Trevlig helg

Tog mig till skolan och sydde lite, sen gick jag och Mia en snabbrunda på marknaden, köpte billiga grönsaker. När skolan sen stängde åkte jag, Mia, Jenny och Janna in till stan och fikade på det vackra kondiset vid västra hamngatan.
Gick en runda till Nordstan sen och jag handlade en supersöt julgran och stötte ihop med Lars.

Spårvagnen och cykeln hem och nu ska det städas här! Ikväll ska jag ha dejt med Ellinor:)

Cheers!

I need some fine wine and you, you need to be nicer!

Gårdags kvällen spenderades hos Lisa, drack vin och pratade stunt. Var ute och dansade en stund, blev lite besviken på dansandet så tog mig hemåt, eller bara halv vägs, för bussen hemåt mig slutar gå runt midnatt. Så fick traska en bit.

Idag har jag lite ont i huvudet, väldigt konstigt tycker jag, bakfylle känslan är ju inget jag är van vid, och ska ju inte uppstå efter ett halv glas vin heller, kan ju bero på sömnbrist.

Ska klä på mig och cykla bort till skolan och sy en eller ett par fickor.

Cheers!

behöver inget sällskap...

Konserten är tydligen utsåld, så då slipper jag lägga pengar på det. Blir väl dejt med tvn då...


Boooooring


Sällskap?

Fredag"kväll", vill helst av allt gå på konsert ikväll för Hello Saferide spelar på Storan, men gå själv på en "klubb" en fredag är inget skoj. Eftersom jag inte har något umgänge med min musiksmak som är över 18 i den här stan får jag vill sitta hemma. Har gått själv en gång och det tänker jag inte göra om.

Gissar att resten av helgen blir till att sy lite i skolan och ligga hemma och inte göra något alls. Jippi!

Så om någon vill gå på konsert ikväll så är det bara att höra av sig!

Cheers!

Your royal highness, Oskar the first

Det här är den mest vackra kung Sverige någonsin har haft.


Oskar I

Sitter och letar bilder på en dam och en herre från 1500 fram till sådär 1920. Oskar I blir nog min herre, eller en karl i min fina bok som påminner väldigt mycket om Oskar I.

Ska ta och klä på mig pyjamasen och krypa ner i sängen.

Cheers!

where does the good go?

Jag har ingen lust, ingen koncentration, ingen ork och ingen glädje. Jag är väldigt onyanserad, slätstruken och har ett rosa svullet ansikte med ränder i. Tårarna bara rinner, rinner och rinner, utan någon som helst anledning. Kan inte tala om vad som är fel. Det enda jag vet är att jag saknar Jens helt otroligt mycket.

Cheers!


bloodytears

Nu är det inte långt kvar till jag börjar gråta till väderleksrapporten som jag pratade om härrom veckan. I måndags grät jag till sportnytt då jag fick se bilderna på Hamilton när han inser att han vunnit VM och tackar teamet på teamradion, då undrade jag allvarlig vad som har hänt med mig. I dag fällde jag en tår eller två av lycka när jag satte på nyheterna i morse. VIlket var mer okej, men jag är nog blödigast i hela världen, är iaf tur att Lisa räddade mig och medgav att hon också grät av glädje till nyheterna i morse. Annars hade min klass på riktigt trott att jag var helt galen.
Gick här i en kvart på morgonen innan jag vågade sätta på tvn, var så rädd att det skulle gått fel, men tack och lov så blev det inte a old man och a crazy woman som kommer ha hand om det stora landet på andra sidan. Tack ni som tog förnuftet till fånga!

Efter en sen eftermiddag/kväll med klassen och några öl kom jag hem senare än planerat, men det var otroligt skönt att tänka på nåt anant än skolan här i Gbg.

Dags att nana

Cheers!

urspårning på högvarv

Imorse var jag nästan först till skolan. Eftersom en liten spårvagn hade spårat ur en hållplats från skolan så var det bara vi tappra med fötter, cyklar och bilar som tog oss dit i tid. Har haft en super dag! Var till och med bäst under två timmar, måste erkänna att det i i kombination med hög på kexchoklad gjorde mig riktigt överjävlig, men jag var så jävla nöjd!

Tog spårvagnen in till domkyrkan och traskade ner till Gårda, köpte tyg till fars väst och sen skulle jag till Knapp-Carlsson och spendera massa pengar, men nixpix, de stängde kl 16 idag pga sjukdom, gissa vem som var där vid 16:50? Tog en runda till STRIKK, en till Claes Ohlson och en till Wettergrens. Hittade det jag skulle ha sånär som en bok som verkar vara ganska slut hos alla... Vagnen mot skolan, dumpade tyget och cyklade hem. Har nu satt timerar på lite lampor och bytt lite glödlampor. Ibland har jag bra tisdagar, idag var en sån!

Mot maten, One tree hill och valvakan!


Cheers!

(g)ullig mössa

Jag som trodde att jag inte kunde virka, där hade jag fel. Såhär blev mössan:



Cheers!

fat rat

Jag skulle kunna äta en hel häst. Är så sugen på fet och onyttig mat som man bara kan bli och lite till. Vill frossa pommes och stora feta hamburgare och friterade räkor och bläckfiskringar, läsk och godis i mängder. GE MIG!!!

GAAAAAAAAAAH, jag hatar min mage!!!

Ska provjobba på NK nästa vecka, det ska bli skoj!

Cheers!

back on track

Så var jag hemma hos mig i Göteborg. Tågandet gick bra, segt och efter Borås försvann värmen i princip, näsan var riktigt kall när jag klev av tåget och sen var bussen varm som en bastu, dålig kombination det där. Golvvärmen verkar itne fungera här än, det ogillas! Får dra på lite extra värme på elementen.

Nu ska jag koka gröt och dricka te!

Cheers!

Saturday

Idag har jag och Ellinor traskat ner till stan tillsammans med min mor, handlat blommor och fika och traskat hem igen. Fikat och nu sitter vi och pratar skit och jag har börjat virka en mössa, virkningen är lite bortglömd i allt mitt stickande, men oj så underskattat.

Nu ska jag ta och stänga av den här och gå upp och se till att det blir internet på Lenas dator istället så hon kan surfa fritt när hon kommer hem i kväll. För då är jag hemma hos familjen Sjöström så hon behöver nog lite virituellt sällskap!

Cheers!

RSS 2.0